• Pelletkachels

Pelletkachels

Ben je op zoek naar een pelletkachel? Met een pelletkachel van Brouwer4u breng je sfeer in je huis. Welk model je ook kiest, met een pelletkachel ga je in ieder geval voor duurzaam. En dat je met een pelletkachel ook nog eens geld bespaart, is mooi meegenomen.

Verschillende soorten en typen pelletkachels

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten en typen pelletkachels. Wij kunnen je vrijstaande pelletkachels en CV pelletkachels aanbieden in verschillende formaten (vermogen), stijlen en kleuren. Zo is er altijd een pelletkachel die aansluit bij jouw interieur en jouw wensen.

Wij voeren de merken Edilkamin, MCZ, Duroflame en Artel

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel is een zeer duurzame kachel met een hoog rendement. Een pelletkachel werkt op houtpellets die geautomatiseerd verbrand worden. Aan de hand van de grootte van de ruimte en de gewenste temperatuur regelt de computer in de kachel alles zelf. Een pelletkachel kan in grote en kleine ruimtes geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte van het vertrek kies je een type pelletkachel met het juiste vermogen.

Voordelen van een pelletkachel

  • Gezellige en aangename warmte
  • Zeer hoog rendement
  • Makkelijke bediening (programmeerbaar)

 

Kom langs in de showroom van Brouwer4u

Wil je meer informatie? Kom dan gerust langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor je klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Je kunt diverse modellen bekijken en een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden die er zijn.