Pelletkachel Duroflame Carre

Omschrijving

De Duroflame Carré is de ideale mix tussen die herkenbare houtkachel en de strakke pelletkachel. Met zijn onderscheidende uiterlijk is de Duroflame Carré geschikt voor iedere ruimte; hij staat prachtig onder een schouw maar komt ook zeer goed tot zijn recht in een strakke nieuwbouwwoning. Door de continu draaiende pellettoevoer en warmtewisselaar met natuurlijke convectie wordt je huis fluisterstil voorzien van een heerlijke warmte.

Kenmerkend voor de kachels van Duroflame is het design. De traditionele pelletkachels zijn doorgaans grote en logge apparaten. Niet bepaald iets wat je graag in bijvoorbeeld je woonkamer neerzet. Bij Duroflame zorgen we ervoor dat je je huis duurzaam kunt verwarmen, maar dan met een kachel die gezien mag worden. De Duroflame Carré is ons nieuwste ontwerp. Doordat hij wat hoger op z’n poten staat, doet hij denken aan de traditionele houtkachel maar dan met de duurzaamheid van nu.

Duroflame doet geen concessies, niet op het design en niet op de kwaliteit. Daar is de Duroflame Carré het voorbeeld van. Een pelletkachel die klassiek oogt, maar duurzaam verbrand en genoeg vermogen heeft om het huis te verwarmen. De Carré is voorzien van een keramische gloeibougie. Deze gaat veel langer mee dan een standaard gloeikaars. Bovendien is de pelletkachel veel sneller warm. Wel zo prettig op de koude winterdagen!

  • continue draaiende vijzelmoter
  • natuurlijke convectie zonder ventilator
  • Keramische ontsteking
  • externe luchtinlaat voor passieve woningen
  • bediening uit het zicht
  • timer functie

 

Pelletkachel Duroflame Carre

Pelletkachel Duroflame Carre
Te zien in onze showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80
Vermogen nominaal (min-max)2,5 - 5,8 kW
Pelletverbruik (min-max)0,53 - 1,3 kg/u
Rendement95,4 %
Inhoud pelletreservoir11 kg
Gewicht88 kg
Maatvoering H x B x D613 x 550 x 435 mm
Prijs€ 3.145,--