Pelletkachel Duroflame Rinus

Omschrijving

De Duroflame Rinus is de ronde variant uit de pelletkachel collectie van Duroflame. Een kachel die qua vermogen niet onder doet voor de doorsnee pelletkachel, maar wel een stuk eleganter en smaakvoller is. Door het strakke design is de kachel in nagenoeg iedere huiskamer een waar pronkstuk en doet hij het goed op iedere plek in huis.

Bij Duroflame doen we er werkelijk álles aan om het perfecte design te creëren – en dat te combineren met een hoge kwaliteit en schone verbranding. We ontwerpen, ontwikkelen prototypes en innoveren net zo lang tot het resultaat ons tevreden stemt. Nijverheid anno nu. Daarbij doen we geen concessies en leveren we niet in op de aantrekkelijkheid noch het innovatieve karakter van de kachel. Rinus is het resultaat van zuivere ambacht in een nieuw jasje! Een kachel die qua formaat geschikt is voor kleine ruimtes, maar qua vermogen ook prima in een grotere ruimte geplaatst kan worden.

Doordat de mantel uit één stuk is gewalst, heeft de Duroflame Rinus een strakke uitstraling. Overige kenmerken van deze bijzondere pelletkachel:

  • Veel vermogen en tegelijkertijd zeer stil
  • Display verborgen in pelletreservoir
  • Handige timerfunctie en weekinstelling

 

Pelletkachel Duroflame Rinus

Pelletkachel Duroflame Rinus

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80
Vermogen nominaal (min-max)3,4 - 7,3 kW
Pelletverbruik (min-max)0,79 - 1,7 kg/u
Rendement85,7 %
Inhoud pelletreservoir10 kg
Gewicht55 kg
Maatvoering H x B x D733 x 546 x 546 mm
Prijs€ 2.199,-