Pelletketels

Pelletketels zijn klaar voor de toekomst, waarin het gebruik van aardgas steeds verder zal worden teruggedrongen. Met een pelletketel kies je voor een duurzame verwarmingsoplossing. In combinatie met een pelletkachel verwarm je je huis zelfs zonder het gebruik van gas. 

Maak uw selectie:

Wat is een pelletketel?

Een pelletketel, ook wel pellet CV genoemd, verwarmt je gehele woning op een milieubewuste manier. De ketel wekt centraal de biomassa warmte op en transporteert dit door jouw woning. Het is een programmeerbare kachel met een zeer hoog rendement. Je kunt een pelletketel aansluiten op een bestaande (of nog aan te leggen) centrale verwarming, vloerverwarming of zonneboiler. 

Pelletketel voor tapwater

Het is ook mogelijk om met een pelletketel te voorzien in je tapwater behoefte (het water wat je gebruikt voor het douchen, afwassen e.d.). Je kunt het hete water eventueel ook opslaan in een buffervat.

Voordelen van Pelletketels

  • Je verwarmt je gehele woning op een milieubewuste manier
  • Zeer hoog rendement
  • Volledig automatisch
  • Je bespaart op je stookkosten
  • Je ontvangt subsidie van minstens € 1250,-

Subsidie op pelletketel

Onze pelletketels vallen allemaal binnen de subsidieregeling. Dit houdt in dat je minimaal € 1250,- subsidie ontvangt op het aankoopbedrag. Lees hier meer over de subsidie op een pelletketel.

Welk vermogen kies je bij de aanschaf van een pelletketel?

Hoe kies je de juiste pelletketel? Het vermogen van je pelletketel moet zorgvuldig worden afgestemd op jouw woning. Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden en opties. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.