• Pelletkachel Edilkamin Cherie Up

Pelletkachel Edilkamin Cherie Up

Omschrijving

De nieuwe Simpaty lijn van Edilkamin, zijn uitgerust met het unieke Leonardo systeem. Het zijn zeer succesvolle modellen met een vermogen van 11kW. Standaard zijn ze voorzien van 2 extra luchtuitgangen (kanalisatie) op de achterzijde, van maar liefst 10 cm doorsnede. Hiermee kunt u via luchtslangen andere ruimten in uw woning verwarmen, zoals bijvoorbeeld in een etage hoger. De slangen kunnen mooi in de muur worden weggewerkt of onder een vloer door lopen. Tevens is een voordeel van deze modellen dat ze een demonteerbare handgreep voor de deur hebben. Zo kunnen onbevoegden of kleine kinderen niet zomaar de kachel openen.

CHERIE UP acciaio bordeaux CHERIE UP ceramica bianco CHERIE UP ceramica sale pepe CHERIE UP pietra ollare


Het Leonardo systeem is een systeem wat automatisch de parameters aanpast aan de staat van het rookkanaal (lengte, doorsnede, bochten etc.) en zo optimale verbranding garandeert (ongeacht de gebruikte pellets (din+) en weersomstandigheden). Wij van Pelletkachels4u adviseren echter om sowieso altijd goede pellets te gebruiken.

Cherie is bestemd voor de liefhebbers van soberheid. De zijkanten zijn in grijs staal vervaardigd ; de bovenkant en het inlegwerk in grijs keramiek.

  • Voor ruimtes tot 285 m³
  • Met afstandsbediening met display
  • Voorzien van leonardo systeem 

De modellen van de Simpaty lijn zijn wat gegevens betreft identiek. Het enige verschil zit hem in het uiterlijk en afhankelijk van de gekozen uitvoering is het gewicht iets verschillend.

Schermafbeelding 2021 08 19 om 13.07.18

Pelletkachel Edilkamin Cherie Up

Pelletkachel Edilkamin Cherie Up
Te zien in onze showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheidJa
Vermogen nominaal (min-max)5,5 - 11,2 kW
Pelletverbruik (min-max)1,2 - 2,6 kg/u
Rendement90 %
Inhoud pelletreservoir26 kg
Brandduur (min-max in uren)10 - 22 uur
Gewicht214 - 244 kg
Maatvoering H x B x D115 x 62 x 57 cm