• Pelletkachel kopen

Pelletkachel kopen

In 3 stappen naar je nieuwe pelletkachel

Als je het besluit hebt genomen een pelletkachel te kopen, is de verleiding groot om gelijk een mooi toestel uit te zoeken uit de vele modellen. Dat snappen wij heel goed. Het is echter verstandiger om via onderstaande stappen tot jouw ultieme pelletkachel te komen:

Stap 1: Bepaal het vermogen van de pelletkachel

Een toestel met een vermogen van 8 kW kan ongeveer 70 m2 verwarmen. Afhankelijk van de ruimte(s) die je wilt verwarmen, kies je een vermogen dat bij jouw warmtewensen past.

Stap 2: Bepaal je budget

Stel het maximale bedrag vast dat je aan een pelletkachel wilt uitgeven. De totale prijs wordt bepaald door het toestel en eventuele kosten voor installatie.

Stap 3: Zoek een mooie pelletkachel uit

Kies jouw pelletkachel online. Wil je liever een persoonlijk advies? Kom dan naar de showroom van Brouwer4u en laat je inspireren.

Maak uw selectie:

Doordachte eenvoud

Pelletkachels van Brouwer4u zijn doordacht en eenvoudig. Een schoorsteen is overbodig, dus de kachel kan probleemloos worden geïnstalleerd. Een rookafvoer met een kleine diameter volstaat al. Ook de bediening van de kachel is zeer eenvoudig met het overzichtelijke bedieningspaneel, de afstandsbediening of op afstand via een domoticasysteem.

Technologie in dienst van jou

Gemak dient de mens en technologie helpt ons daarbij. Daarom zijn Edilkaminkachels van Brouwer4u voorzien van technische hoogstandjes, waardoor je nog meer kunt genieten van het sfeervolle vuur.

* Fire control
Onze pelletkachels zijn voorzien van een intelligente, zelfregelende vlam. Slimme software in de kachels meet de verbrandingsparameters continu en reguleert de vlam aan de hand van de resultaten van deze metingen. Zo heb je altijd een optimaal vlambeeld.

* Auto clean
Edilkamin pelletkachels zijn zelfreinigend. Het auto clean-systeem zorgt ervoor dat de korf zuiver en schoon is, zodat de vlam vrij kan branden. Zo worden verstoppingen voorkomen en is een werking gedurende lange perioden mogelijk, zelfs ’s nachts.

* Easy control
Onze pelletkachels zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de eenvoudige knoppen zijn de kachels voor iedereen gemakkelijk te bedienen.