• Pelletkachel SAEY Qubic

Pelletkachel SAEY Qubic

Omschrijving

De gekende SAEY kwaliteiten, maar dan met een gloednieuwe brandstof: dat is het SAEY Qubic gamma. Deze nieuwe generatie pelletkachels spreekt een breed publiek aan dankzij zijn tijdloos en mainstream uiterlijk. De Qubic voelt zich thuis in elk type interieur. Hij is beschikbaar in vier versies: 7 kW, 10 kW, 10 kW Twin of 12 kW Twin.

De innovatieve en veelzijdige Qubic.

Het strakke en lineaire ontwerp van deze nieuwe serie pelletkachels wordt gesterkt door de aanwezigheid van een dubbele deur en de afwezigheid van een display op het toestel. De Qubic wordt namelijk bediend en geprogrammeerd via de standaard afstandsbediening die een bereik heeft van maar liefst 60 meter. Deze afstandsbediening werkt tevens ook als thermostaat. De gebruiker die graag net dat tikkeltje meer heeft, kan er ook voor kiezen om de Qubic te bedienen via de optionele WiFi kit. Zo kan je ook vanop afstand warmte creëeren.

Deze pelletkachel kan zowel met een boven- als achteraansluiting aangesloten worden, zonder in te boeten op de capaciteit van de voorraadtank van 15 kg. Zo krijg je er via het bijvulluik op de bovenzijde met gemak één zak pellets in.
Dankzij een uitgekiend design en technologie, is de Qubic bijzonder milieuvriendelijk en voldoet hij met gemak aan de Ecodesign 2022-regelgeving. De Qubic kreeg niet voor niets het A++ label toegewezen.

SAEYScan de QR code voor de actuele prijs van deze kachel en accessoires.
LET OP: prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

Pelletkachel SAEY Qubic

Pelletkachel SAEY Qubic
Te zien in onze showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid50 mm
Vermogen nominaal (min-max)3,7- 6,9 kW
Pelletverbruik (min-max)0,6 - 1,45 kg/u
Rendement95
Inhoud pelletreservoir17 kg
Gewicht100 kg
Maatvoering H x B x D950 x 475 x 480 mm
Prijs€ 2620,--