• Pelletkachel MCZ TECLA Air Maestro

Pelletkachel MCZ TECLA Air Maestro

Omschrijving

De MCZ Tecla Air is een pelletkachel waarbij duurzaamheid voorop staat. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden, voor de rest is hij volledig autonoom. De MCZ Tecla Air heeft een vermogen van 6 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3. MCZ heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De MCZ Tecla Air is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met de prijs maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Omdat de MCZ Tecla Air de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Pelletkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de MCZ Tecla Air dus gewoon mee. De diepte van deze Pelletkachel (48.8 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

TECLA

 Ventilatie uitschakelen

De functie “No-Air” maakt het mogelijk om de ventilatie van de kachel volledig uit te schakelen, wat stilte garandeert en al het plezier van de warmte die in de kamer wordt verspreid door natuurlijke convectie.

Een bredere en aangenamere vlam

Ten slotte wordt de pelletvlam ook prachtig om te zien. De branderpot is smal en langwerpig en de pellets zijn gelijkmatig verdeeld. De vlam van de pellets komen dan dichter bij de zachtheid en magie van een houtvuur.

Gemakkelijk te beheren

U zal de kachel gemakkelijk kunnen beheren met behulp van een afstandsbediening met een beperkt aantal toetsen voor een maximum aan functies. Naast de normale dagelijkse of wekelijkse programmeerfuncties, is het mogelijk om verschillende temperaturen te programmeren op basis van tijdslots gedurende de dag. Door temperatuurdetectie toe te staan precies op de plek waar u hem heeft geplaatst (thermostaatfunctie), is het comfortniveau gegarandeerd.

Beheer met smartphone en tablet

Via een speciale applicatie (App), is het mogelijk de kachel ook vanaf een smartphone of tablet te beheren en te programmeren: voor een maximaal comfort thuis of buitenshuis. De applicatie vereist een accessoire kit en kan werken met een SMS (GPRS-systeem) of met Wifi.

 MCZ2
Scan de QR code voor de actuele prijs van deze kachel en accessoires.
LET OP: prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

Pelletkachel MCZ TECLA Air Maestro

Pelletkachel MCZ TECLA Air Maestro
Te zien in onze showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid50 mm
Vermogen nominaal (min-max)2,5 - 6,3 kW
Pelletverbruik (min-max)0,6 - 1,45 kg/u
Rendement92
Inhoud pelletreservoir17 kg
Brandduur (min-max in uren)11 - 26 uur
Gewicht90 kg
Maatvoering H x B x D900 x 456 x 492 mm
Prijs€ 3098,--