• Pelletkachel Artel Mini

Pelletkachel Artel Mini

Omschrijving

Kleine pelletkachel met bovenaansluiting

Zoek je een kleine pelletkachel die weinig ruimte inneemt, met een laag vermogen, dan is de mini de perfecte keuze. Door de bovenafvoer komt de kachel niet ver de ruimte in en de compacte afmeting maken de mini de perfecte verwarming zonder gas.

Minimaal vermogen

En veel gehoorde opmerking over pelletkachels is dat het minimaal vermogen nog steeds tehoog is. Hierdoor kan de temperatuur verder stijgen dan ingesteld op de thermostaat. De Mini pelletkachel heeft een heel laag minimaal vermogen waardoor het niet snel warmer wordt dan ingesteld op de thermostaat. Dit maakt deze compacte pelletkachel zeer geschikt om chalets en carvans te verwarmingen op parken. In deze situaties zijn de verwarmingskosten vaak erg hoog en met pellet verwarming kan wel 100% bespaart worden op de verwarmingskosten.

 Verkrijgbaar in drie kleuren (zwart/brons/wit).

mini brons mini wit mini zwart 1

 

wifireadyDeze pelletkachel is Wi-Fi ready en kan in combinatie met een WIFI kit op je telefoon bedient worden. Dit houdt in dat de kamer temp. Afgelezen kan worden op de telefoon en de kachel kan gestart en gestopt worden op afstand. Ook kan de ingestelde vermogen en temperatuur op afstand ingesteld worden.

WIFI kit € 236,–

Pelletkachel Artel Mini

Pelletkachel Artel Mini
te zien in onze showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid50 mm
Vermogen nominaal (min-max)1- 5 kW
Pelletverbruik (min-max)0,6 - 1,35 kg/u
Rendement90 - 93 %
Inhoud pelletreservoir11 kg
Brandduur (min-max in uren)8 - 19 u
Gewicht45 kg
Maatvoering H x B x D880 x 470 x 227 mm
Prijs€ 1.259,-