• Pelletkachel MCZ DECO Air Maestro

Pelletkachel MCZ DECO Air Maestro

Omschrijving

Pelletkachel in klassiek design met een volledige bekleding in zwart gietijzer.

Ideaal voor het optimaliseren van de ruimte

Dankzij zijn kleine omvang en de aanwezigheid van een hogere rookafvoer, is dit product ideaal voor het optimaliseren van de leefruimte. Deze is perfect om bijvoorbeeld om in een bestaande schouwmantel te plaatsen. Zo krijgt u een “Britse” toets en is een alternatieve oplossing en efficiënte verwarming. De opening van de pelletreservoir met rails maakt het laden aanzienlijk gemakkelijker.

deco         

 

Ventilatie uitschakelen

De functie “No-Air” maakt het mogelijk om de ventilatie van de kachel volledig uit te schakelen, wat stilte garandeert en al het plezier van de warmte die in de kamer wordt verspreid door natuurlijke convectie.

Een bredere en aangenamere vlam

Ten slotte wordt de pelletvlam ook prachtig om te zien. De branderpot is smal en langwerpig en de pellets zijn gelijkmatig verdeeld. De vlam van de pellets komen dan dichter bij de zachtheid en magie van een houtvuur.

Gemakkelijk te beheren

U zal de kachel gemakkelijk kunnen beheren met behulp van een afstandsbediening met een beperkt aantal toetsen voor een maximum aan functies. Naast de normale dagelijkse of wekelijkse programmeerfuncties, is het mogelijk om verschillende temperaturen te programmeren op basis van tijdslots gedurende de dag. Door temperatuurdetectie toe te staan precies op de plek waar u hem heeft geplaatst (thermostaatfunctie), is het comfortniveau gegarandeerd.

Beheer met smartphone en tablet

Via een speciale applicatie (App), is het mogelijk de kachel ook vanaf een smartphone of tablet te beheren en te programmeren: voor een maximaal comfort thuis of buitenshuis. De applicatie vereist een accessoire kit en kan werken met een SMS (GPRS-systeem) of met Wifi.

MCZ2
Scan de QR code voor de actuele prijs van deze kachel en accessoires.
LET OP: prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

Pelletkachel MCZ DECO Air Maestro

Pelletkachel MCZ DECO Air Maestro
Te zien in de showroom

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid50 mm
Vermogen nominaal (min-max)2,4 - 8 kW
Pelletverbruik (min-max)0,5 - 1,8 kg/u
Rendement94 %
Inhoud pelletreservoir15 kg
Brandduur (min-max in uren)8 - 30 uur
Gewicht200 kg
Maatvoering H x B x D80 x 75 x 56 cm
Prijs€ 5245,--