• Pelletkachel MCZ EGO Air M2

Pelletkachel MCZ EGO Air M2

Omschrijving

De MCZ Ego is al jaar en dag een echte icoon binnen de wereld van de pelletkachels. In 2021 wordt deze geherlanceerd met een nieuw design en met enkele handige functionaliteiten. De Ego M2 heeft een groter vulluik gekregen en is standaard uitgerust met WiFi en een display op het toestel.

Kachel met een stalen structuur, een gietijzeren deksel en de stalen zijkanten. Gietijzeren branderpot. Intelligent beheer van de verbranding dankzij Active+.

Het zicht op de vlam is nog mooier.

De verbrandingskamer is gloednieuw, groter en beter geproportioneerd, om een nog betere vlammenbeeld weer te geven. De hoogte en de diepte van de haard zijn gestegen waardoor een verticale ontwikkeling en een meer natuurlijke beweging van de vlam wordt gewaarborgd. De vormen van de haard en de branderpot zijn ook aangepast om zicht aangenamer te maken, ook wanneer de vlam gedoofd is.

Serie hermetisch afgesloten structuur

Dankzij een perfecte hermetische afgesloten verbrandingskamer, neemt deze kachel zuurstof van buitenaf, terwijl het verbruik wordt verminderd en een perfect thermisch comfort biedt in de modernste woningen, zelfs in klasse A, zonder risico van rookuitstoot in de kamer.

Snelheid van ontsteking

Dankzij de nieuwe keramische ontstekingsbougie, komt de vlam in minder dan 3 minuten voor, met een vermindering van 40% ontstekingstijd en indirect, een afname van het elektriciteitsverbruik.

Autonomie reiniging

In dit product is de capaciteit van de aslade verhoogd tot bijna 5 liter en de as compartimenten tot meer dan 8 liter, wat overeenkomt met ongeveer een week werking van de kachel.

Ventilatie uitschakelen

De functie “No-Air” maakt het mogelijk om de ventilatie van de kachel volledig uit te schakelen, wat stilte garandeert en al het plezier van de warmte die in de kamer wordt verspreid door natuurlijke convectie.

Beheer met smartphone en tablet

Via een speciale applicatie (App), is het mogelijk de kachel ook vanaf een smartphone of tablet te beheren en te programmeren: voor een maximaal comfort thuis of buitenshuis. De applicatie vereist een accessoire kit en kan werken met een SMS (GPRS-systeem) of met Wifi.

Hieronder vindt u de links op e twee Apps gratis te downloaden en een preview te zien:

MCZ WI-FI

store_gplay store_itunes

MCZ SMS

 store_itunes

Ook verkrijgbaar EGO AIR UP! M2 met bovenaansluiting.

small ego20 268 bordeaux small ego20 268 dark small ego20 268 inoxnotouch small ego20 268 silver small ego20 268 white

MCZ2
Scan de QR code voor de actuele prijs van deze kachel en accessoires.
LET OP: prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

 

Pelletkachel MCZ EGO Air M2

Pelletkachel MCZ EGO Air M2

Technische gegevens

Diameter rookgasafvoer80 mm
Vermogen nominaal (min-max)2,3 - 8,1 kW
Pelletverbruik (min-max)0,5 - 1,8 kg/u
Rendement92,6 %
Inhoud pelletreservoir25 kg
Brandduur (min-max in uren)14 - 50 uur
Gewicht127 kg
Maatvoering H x B x D1040 x 550 x 500 mm